Despre noi

SC Romalex96 Impex SRL este o societate comerciala cu capital integral privat, romanesc, infiintata in anul 1996 in Bucuresti. Oferim servicii in domeniul vanzarii pieselor de schimb auto, moto, velo, anvelope si acumulatori pentru autovehicule multimarca., vanzarea facandu-se doar in magazinul nostru. 

Obiectivul nostru principal cuprinde piese de tip consumabile, piese motor si cutie de viteze, piese caroserie si accesorii, toate acestea fiind de asemenea prezentate pe site-ul nostru sau in magazin.

Piesele comercializate de noi sunt garantate, avand drept producatori O.E sau A.F. firme recunoscute in lume pentru calitate si fiabilitate. 

Garantie – Piesele de schimb, comercializate de catre noi, beneficiaza de garantia oferita de catre producator. Garantia oferita pieselor este posibila prin prezentarea documentelor fiscale (factura sau bon fiscal) ce au fost eliberate la cumparare si dovada montarii acestora intr-un service autorizat RAR. Garantia se acorda numai pentru defecte de fabricatie neincluzand in niciun fel uzura pieselor, montajul incorect sau exploatarea necorespunzatoare.

Multumim alegerii facute de catre dumneavoastra! 

Echipa Romalex96